Over ons

Ondernemen is inderdaad gemakkelijker als je het al gedaan hebt. Toch heeft bijna de helft van alle KMO’s nog nooit beroep gedaan op een coach of adviseur en heeft meer dan de helft geen strategisch plan.

Goed advies hoeft niet duur te zijn en ligt binnen bereik, ook voor KMO’s en startende ondernemers. Topadvies bestaat uit 5 ervaren topondernemers die in verschillende branches het hele parcours al hebben gelopen. Van idee en start over groei tot verkoop.

Topadvies is een katalysator voor nieuwe inzichten. Wij zijn sparringpartners die je onderneming naar een hoger niveau tillen en de groei aanzwengelen. Wij ontdekken snel botlle-necks en structurele problemen waar je mee kampt en zorgen er zo voor dat je kostelijke misstappen vermijdt. Met onze ervaring en met de inzet van de juiste analyse-tools boek je sneller succes.

Dat zijn redenen te over om samen met Topadvies Vlaanderen te ondernemen. Daar komt bovenop dat Topadvies erkend dienstverlener voor de KMO Portefeuille is. Voor de uitgaven die je maakt voor opleiding en advies kun naar gelang de omvang van je onderneming maximaal 10.000 tot 15.000 euro per jaar subsidie genieten.