Diensten

 

 

Groeien, hoe doet u dat?

ScreenShot_2017-03-13_14-52-18

 

Als u wil groeien, zijn er meerdere mogelijkheden om dit te bewerkstelligen.  Alle groeiscenario’s hebben hun voor- en nadelen.

Vooraleer u beslist een groeitraject te starten en er veel geld, tijd en energie aan te besteden, is het raadzaam dat uw strategie op punt staat. U moet dus uw strategie bepalen en een groeiplan ontwikkelen. De beste aanpak is eerst uw huidige situatie evalueren en daarna uw visie op de toekomst en uw doelstellingen bepalen.  Dit resulteert in het opstellen van het groeiplan.

Belangstelling in een Groeibegeleiding? Klik hier voor meer informatie en ons programma.

 


Business Plan Development

ScreenShot_2017-03-29_22-49-26

 

In elk bedrijf denkt de ondernemer aan nieuwe producten of nieuwe diensten, die de groei van de onderneming kunnen stimuleren. Het opstellen van een gedetailleerd business plan voor de beste ideeën is een zeer belangrijke stap naar een mogelijke nieuwe investering en nieuwe groei!

Je leert hier een professioneel business plan opstellen om financiers, verstrekkers van subsidies en mogelijk toekomstige aandeelhouders een duidelijk beeld te geven van je ambities en groeipotentieel.

Belangstelling voor het programma Business Plan Development? Klik hier voor meer informatie en ons programma.

 


Personal Business coaching

ScreenShot_2017-03-05_13-02-27

 

Iedere jonge ondernemer staat op en gaat slapen met maar één wens : zijn “Onderneming” laten slagen!  Zeker tijdens de eerste ondernemingsjaren wordt u geconfronteerd met vele vragen, vele kansen maar ook vele problemen en zelfs bedreigingen. U bent 24/24 bezig de job van ‘ondernemer’ te leren.

Hoe gaat u daarmee om? Hoe leert u de valkuilen te vermijden? Hoe wordt u een volledig ondernemer zonder dat u te veel fouten maakt, te veel tijd verliest en dat het u veel te veel kost.

 

Belangstelling in Personal Business Coaching?  Kijk hier voor meer informatie en ons programma.

 


Strategiebegeleiding

  1. Analyse en evaluatie van de huidige situatie
  2. Bepalen van nieuwe strategische opportuniteiten
  3. Opmaken van een werkbaar stappenplan
  4. Monitoring van de uitvoering van de gekozen opties
  5. Voorbereiding van de verkoop van je onderneming

Belangstelling in een Strategische begeleiding?

 


Raad van Advies /  Raad van Bestuur

Topadvies helpt bij de samenstelling van een raad van advies of raad van bestuur om je een extern klankbord, toegang tot netwerken en extra expertise te bezorgen.

Denk je eraan een Raad van Advies / Raad van Bestuur op te richten?