Link2Europe

Vertrekpunt

Igor Van Assche komt uit een familie die al in de jaren ’70 haar eerste stappen zette in de uitzendsector in België. Na zelf 15 jaar te hebben gewerkt binnen het familiebedrijf besluit hij om een eigen bedrijf op te richten dat zich uitsluitend richt op internationale rekrutering voor Vlaanderen en België. Link2Europe werd opgericht in juni 2007 en heeft zich op de zeer concurrentiële uitzendmarkt een plaats weten te veroveren dankzij het aanbieden van Europese werkkrachten aan Belgische voorwaarden om bepaalde vacatures in te vullen.

“Topadvies heeft voor Link2Europe verschillende groeipistes gedetecteerd en afgebakend. Met succes”.

Traject

Link2Europe stond voor enkele belangrijke keuzes die moesten gemaakt worden in de uitbreiding van het dienstenaanbod maar ook naar geografische markten toe. Moet Link2Europe de internationale klanten volgen naar nieuwe gebieden en nieuwe markten? Topadvies heeft verschillende opportuniteiten geanalyseerd en Link2Europe zo naar concrete beslissingen begeleid.

Resultaat

Link2Europe profileert zich als een nichespeler op de Europese arbeidsmarkt en heeft nu partners in Tsjechië, Slowakije, Bulgarije, Hongarije, Litouwen, Letland, Ierland & Indië. Het kantorennet in Vlaanderen werd uitgebreid, er kwam een rechterhand voor de CEO en een vestigingsmanager.