Business Plan Development

ScreenShot_2017-03-29_22-49-26

Waarom dit doen?

Elke ondernemer wenst zijn “Onderneming” te laten groeien! Binnen het bedrijf denken zaakvoerder en werknemers elke dag aan nieuwe producten, processen, diensten, … welke de groei van de onderneming kunnen stimuleren. Het opstellen van een gedetailleerd business plan voor de beste ideeën is een zeer belangrijke stap naar een mogelijke nieuwe investering en nieuwe groei!

Hoe gaat u daarmee om? Hoe stelt u een gedetailleerd business plan op?

Vele ondernemers discussiëren dagelijks met medewerkers welke nieuwe paden ze wensen te bewandelen. Laat je begeleiden door coaches met jaren ervaring, om dit proces in goede banen te leiden.

Programma:

Dit programma bevat een intense begeleiding voor het opstellen van een businesss plan voor een nieuw project of een nieuw idee. Dit met advies op maat door één van de Topadvies partners.

 • Persoonlijke coachingsessies met de zaakvoerder(s)/kernteam (5x een halve dag) (de ‘decision-makers’)
  • Intake bespreking: uitdiepen van het idee, actieplan en beoogde resultaten.
  • Opvolgvergaderingen waarin elk onderdeel van het nieuwe business plan (projectbeschrijving, marktanalyse, status ontwikkeling, intellectuele eigendom, business model, financieel plan, team) in detail wordt uitgewerkt, de stand van zaken bekeken wordt, de problemen besproken worden (oorzaak en gevolg), oplossingen voorgesteld en een actieplan uitgewerkt.
  • Voorstelling van het uitgewerkt business plan aan zaakvoerder. Vervolg actieplan wordt opgesteld.
  • Kritisch klankbord bij alle voorgestelde oplossingen.
 • Telefonische en email ondersteuning gedurende het ganse proces.
 • Back-up door het Topadvies team: bijkomende assistentie kan, indien nodig, geleverd worden door alle Topadvies partners.

Kostprijs:

De investering hiervoor bedraagt 5.000 € excl. BTW.

Indien u echter als KMO in aanmerking komt voor ondersteuning, dan is een subsidie van 40% mogelijk via KMO-Portefeuille.

Uw investering bedraagt dan slechts 3.000 € plus BTW.

Inschrijving:

U kan uw aanvraag voor Business Plan Development via onderstaand contactformulier doorsturen of u kan ons direct bellen of mailen.